Dagbesteding in groepsverband

Dagbesteding in groepsverband

Dagbehandeling  Woonzorg bij dementie

Zorggroep Meander, PG thuiszorgteam  Tel  0598 –  686 868

De medewerkers van de PG Thuiszorg teams zijn gespecialiseerd in het omgaan met mensen met dementie. Ze bieden persoonlijke verzorging, begeleiding, activering en hebben aandacht voor zowel de client als de mantelzorger. Ook voor mensen die in een gevorderd stadium van dementie zitten. Afhankelijk van de zorgvraag bieden zij de hulp die nodig is.

Email: klantenservice@zgmeander.nl

Dag voorziening 

Ook wel dagopvang genoemd. Mensen die zelfstandig wonen, kunnen één of meerdere dagdelen per week naar de dagopvang (afhankelijk van de indicatie die afgegeven wordt door de Algemene Voorzieningen bij deBasisVeendam. De activiteiten vinden plaats in groepsverband.

Ontmoeting  deBasis Veendam en dagbesteding 0598 – 698 114

Voor ouderen die niet kunnen deelnemen aan reguliere activiteiten biedt deBasis een veilige omgeving  voor ontmoeting. Deze dag-voorziening  (voorheen ’t Stekkie) vanuit algemene voorzieningen een gevarieerd dagprogramma dat onder andere bestaat uit beweegspelen,

knutselactiviteiten, gezelschapsspelen, geheugenspelen en uitstapjes. Voor mensen met dementie kan dagbesteding op maat geleverd worden.

Wanneer: van maandag t/m donderdag van 09.30 – 15.30 uur.

Voor informatie en deelname:  Tel 0598) 698 114

Dagbesteding/activiteiten in groepsverband

deBasis Veendam

Bij deBasis Veendam worden diverse activiteiten in groepsverband dagelijks georganiseerd.

Contactpersoon: Sjeni Mustafa 0646174257

Email: s.mustafa@debasisveendam.nl

Aanmelden: aanmelden@debasisveendam.nl

DOP

Dag besteding Psychiatrie, deBasis Veendam, Jan Salwaplein 3 , 0598-698114

De Inloop

Een ontmoetingsplek waar mensen welkom zijn voor bijvoorbeeld een kopje koffie of thee, een praatje, het lezen van de krant of om een spelletje te doen. Ook worden er af en toe activiteiten georganiseerd. Daarnaast is er elke maandag een kookclub voor ieder die het leuk vindt om samen te koken en te eten.   Nieuwsgierig? Neem contact op met De Buurtschuur, Mail naar info@debuurtschuurveendam.nl, bel met (06) 298 193 19 of kijk op de website: www.debuurtschuurveendam.nl.