Dagbesteding in groepsverband

Oosterlengte biedt groepsgewijze dagbesteding aan in De Wold-Rank en  in Winschoten en Nieuw Vredenhoven in Scheemda. Bij andere locaties van Oosterlengte kunt u in overleg aanschuiven op een van de huiskamers.

Dagbesteding in De Wold-Rank

In De Wold-Rank in Winschoten kunt u deelnemen aan de dagbesteding in een aparte groep.
U doet mee aan dagelijkse bezigheden en leuke activiteiten. Onze begeleiders helpen u om lichamelijk en geestelijk zo veel mogelijk in beweging te komen. We praten gezellig met een kopje koffie en we doen spelletjes en geheugentraining. We gaan ook wel eens boodschappen doen in de buurt. Ook maken we samen een warme maaltijd klaar en eten we deze gezamenlijk op. De tafel dekken en afruimen hoort er dan natuurlijk ook bij.

Dagbesteding de Blanckenborg

Woont u nog thuis en heeft u ondersteuning en structuur nodig bij de dagelijkse dagindeling? Dan kan een bezoek aan onze dagbesteding Blijborgje of Berk u mogelijk uitkomst bieden. In een huiselijke sfeer kunt u hier meerdere dagdelen per week samen met andere bezoekers een gezellige dag beleven, nieuwe mensen ontmoeten en gezamenlijke activiteiten ondernemen.
Heeft u interesse, vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op: 0597 – 56 55 00.

Dagbesteding De Lijwiekstee

De Lijwiekstee heeft een zeer breed aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen en knuffelen van de dieren, het onderhouden en verfraaien van de tuin, het opzetten en bijhouden van de (groente)kassen en moestuin, het onderhouden van het materieel.
Mochten er andere wensen zijn dan wordt er samen gekeken of dit mogelijk is op de zorgboerderij. De Lijwiekstee biedt ook mogelijkheden voor dagbesteding in de zorg, schoonmaak of horeca.

Voor meer informatie: Hoofdstraat 98 Noordbroek, telefoon 0598 452333.

Dagbesteding de Velduil

Vanuit stichting De Velduil bieden wij dagbesteding aan met veel buitenactiviteiten. Dit betreft activiteiten gericht op werken en omgaan met planten en dieren. We laten ons leiden door het natuurlijk ritme van de seizoenen. Om die reden zijn er elk seizoen andere bezigheden en activiteiten.
Voor meer informatie: Vennenweg 2, 9651BP, Meeden (Gr) | siep@zorgboerderijdevelduil.nl

Dagbesteding de Lindehoeve

Wij bieden dagbesteding op een landelijk gelegen Zorgboerderij. Waar men op een plezierige manier wordt gemotiveerd en geactiveerd, om de dag meer betekenis te geven. Op de boerderij wordt men zoveel mogelijk betrokken bij de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het voorbereiden van de warme maaltijd, bewegingsactiviteiten, creatieve activiteiten, het verzorgen van de dieren of het timmeren in de werkplaats.
Voor meer informatie: Dorpsstraat 108 9699PK Vriescheloo  info@zorgboerderij-delindehoeve.nl
0597-541225.

Dagbesteding Haardhout

Dagbesteding Haardhout Blijham is een kleinschalige , flexibele dagbesteding. In 2015 is Haardhout Blijham gestart met het aanbieden van dagbesteding. De aangeboden werkzaamheden op de dagbesteding zijn onder andere: Het kloven van hout, aanmaakhoutjes maken, opzakken, licht terrein/tuin onderhoud, hout bezorging en Werken in de fietsen werkplaats.

Voor meer informatie: 06 – 13237240 Hoofdweg 137 9697 NE Blijham